Oldal kiválasztása

Szállítási és fizetési feltételek

ÁTFUTÁSI IDŐ

A környezetbarát értékeinkkel összhangban készletet nem tartunk, termékeink rendelésre készülnek. A választott anyagtól és lencsétől függően a szabványméretű szemüvegek esetén átfutási idő átlagosan 3 hét. Méretre szabott egyedi szemüvegek esetén a megrendléstől számított 4 hét múlva készül el.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 16.00 óra között.

A házhozszállítás díjtalan.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a PayPal nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. Illetve ha rendelkezel PayPal számlával, akkor a fizetés csak két kattintás.
A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Csak szabvány méretű szemüveg rendelésekor lehetséges, méretre szabott keret esetén nem.